Wij werken met schooljaarabonnementen. Een abonnement gaat in op 1 augustus en eindigt een jaar later op 31 juli. Door het nemen van een abonnement krijgt u toegang tot beide methodes. 

U stuurt het ingevulde inschrijfformulier op naar Natuur Buiten-Gewoon, Tesjeslaan 37, 8042 HH Zwolle of naar info@natuurbuitengewoon.nl. Na ontvangst van het formulier sturen wij u een factuur. Zodra het gefactureerde bedrag is ontvangen op onze rekening bij de ING-bank sturen wij u een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo krijgt u toegang tot zowel de interactieve als de papieren afdeling van de methode. U moet er wel rekening mee houden dat deze procedure enige tijd kost. Het is dus belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt.   

Ook scholen in België kunnen inschrijven. Zij kunnen bij de betaling gebruik maken van onze rekening bij de Triodosbank in Brussel. Het banknummer wordt op de factuur vermeld.

Mocht u zich in de loop van het schooljaar inschrijven als nieuwe abonnee, dan geven wij vanaf de maand januari een korting op de abonnementsprijs. Schrijft u later in, dan is uw abonnement geldig tot het einde van hetzelfde schooljaar.